Trajnim Intensiv 3 Ditor për Biznese për Integrim të Plotë në Marketing dhe Shitje Online!

  • Oferta
  • Çmimi i zakonshëm €1.499,00
Taksat e përfshira.


Qëllimi i trajnimit është të përgatis bizneset në çdo drejtim për të patur sukses në tregun dixhital.

Kemi mbi 1,300,000 vet
ë të aksesueshëm online vetëm nëpërmjet Facebook në Shqipëri dhe as 1% e bizneseve Shqiptare nuk zotërojnë njohuritë dhe praktikat e nevojshme për të shfrytëzuar këtë mundësi të jashtëzakonshme.

Trajnimi i m
ësipërm është i programuar të përgatis bizneset për të pasur sukses në fushën dixhitale (pamvarësisht fushës së veprimit).

Temat q
ë do të trajtohen përgjatë trajnimit:

- Krijimi i nj
ë dyqani online
- Strategjit
ë dhe teknikat e marketingut që duhen ndjekur në 2019 online (Facebook Ads, Instagram, Youtube etj.)
- P
ërgatitje e stafit për tu marrë më së miri me rrjetet sociale
- Hartimi i nj
ë strategjie disa mujore marketingu dixhital për biznesin

Informacione shtes
ë:

- Paketa 
është e programuar për biznese deri në 20 veta staf.
- P
ër bizneset mbi 20 veta, çmimi ndryshon
- Trajnimi 
është i përshtatur për çdo biznes në mënyrë unike dhe sipas nevojave unike që paraqet

Shërbime ekstra, pjesë e paketës:

- Akses n
ë grupin privat në Facebook me mbi 20 orë trajnimeCustomer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
E
Ela
Shume i vlefshem

Do ja u rekomandoja pa me te voglin hezitim. Informacioni eshte shume i permbledhur dhe lehtesisht i kapshem. Laidi eshte i papertueshem per te te ndihmuar edhe pasi mbaron trajnimin.

I uroj vetem suksese!