Çfarë natyre ka dashuria e vërtetë?!

Çfarë natyre ka dashuria e vërtetë?!

Shpesh herë merzitemi sepse njerëzit largohen nga jeta jonë.
 
Jeta është e tillë që shpesh rrugët ndahen, edhe pse nuk duam.
 
Shpesh herë kemi nevojë për dashurinë e të tjerëve ose të personave të duhur, por dashuria e vërtetë nuk vjen gjithmonë me fjongo!
 
Dashuria e vërtetë është shpesh herë e vështirë, e lodhshme, kërkon shumë prej nesh dhe na shtyn të jemi versioni jonë më i mirë, edhe kur nuk e ndjejmë të jemi të tillë.
 
Në fakt, sidomos në këto raste!
 
Dashuria vjen me kërkesa dhe na thërret për të qënë të përgjegjshëm.
 
Përgjegjësi për të bërë më të mirën tonë, për të punuar vazhdimisht për ta ushqyer atë dhe për të menduar përtej vetes.
 
Dashuria nuk bën lojra, ajo është e drejtpërdrejtë dhe e sinqertë.
 
Të do gjithmonë të mirën dhe ndonjëherë të bën të ndihesh në të kundërtën, sepse nuk di të shprehet me elegancë.
 
Dashuria është e vështirë, por është njëkohësisht shumë e ëmbël dhe nëse je gati të punosh për të, do të të jap gjithmonë e më shumë në kembim!

8 komente

 • Ephetry

  buy cialis online canadian pharmacy

 • utayodaherumo

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Amoxicillin No Prescription tml.jins.laidiferruni.com.lhf.et http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

 • uwoxupose

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Online Amoxicillin pen.brkk.laidiferruni.com.zwd.fu http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

 • epukosifgun

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin Without Prescription Amoxicillin 500 Mg lhs.ttrc.laidiferruni.com.ldq.hg http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

 • osazieho

  http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Buy Amoxicillin bum.vros.laidiferruni.com.ixp.vm http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

Shkruaj një koment