Nëse do mund t'ju dëgjonin 100,000 vetë, çfarë do thonit?

Nëse do mund t'ju dëgjonin 100,000 vetë, çfarë do thonit?

Gjithsecili prej nesh është një postim larg një shpërndarje virale. Një postim larg syve të qindra mijëra vetëve. 

Një postim larg së bëri një ndryshim të madh për veten, komunitetin dhe njerëzit që na rrethojnë.

Ndikimi që mund të kemi dhe mund të prodhojmë në shkallë globale sot është i jashtëzakonshëm dhe i pa-precedent në historinë e njerëzimit.Një foto e shkrepur dhe e ndarë në momentin e duhur në Instagram apo Facebook mund të bëhet virale.

 Një video ka edhe më shumë shanse të krijojë një efekt të tillë.Sigurisht mundësitë që një postim të bëhet viral janë ende të vogla, por nëse mesazhi prodhon vlerë mjaftueshëm për tregun që synon, shanset për të pasur vizibilitet janë të mëdha.Me mundësitë që na ofron bota dixhitale sot, kemi më shumë fuqi se kurrë në histori dhe megjithatë jo gjithmonë e kuptojmë çfarë kemi në dorë.

 Në fakt, shpesh herë, e marrim të mirëqënë.Mesatarisht gjithsecili prej nesh ka 150 ndjekës në Instagram dhe megjithatë shumë prej nesh mendojnë se një shpërndarje që mund të bëjmë për diçka që ka rëndësi për ne apo për komunitetin që na rrethon, nuk bën shumë diferencë.Në të vërtetë, një foto që tregon se ku jeni për pushime dhe sa jeni duke u kënaqur mund të mos ndikojë shumë, por një shprehje, një foto e një ngjarje që ju ka shqetësuar, një opinion për një temë të caktuar, një këshillë e ndarë etj. Të gjitha këto lloje materialesh kanë ndikim.Dhe nuk ka rëndësi sa vetë lexojxnë, dëgjojnë apo shohin çfarë jeni duke ndarë, rëndësi ka kush janë këto njerëz që po na ndjekin.

 Nëse keni 30 ndjekës dhe njëri prej tyre është një personazh i famshëm, një shpërndarje prej tyre mund ta katapultojë mesazhin përpara dhjetra mijëra vetëve.Sot, të gjithë ne kemi një fuqi në dorë, një mundësi për të ndarë mesazhe me vlerë me botën, për të bërë ndikim.Sa dhe si e përdorim këtë fuqi, është në dorën tonë.

Duke i dhënë fund këtij mini-artikulli ju sfidoj të bëni një postim me vlerë në rrjetet tuaja sociale, të shpërndani një mesazh që ju pëlqen nga personazhi juaj i preferuar, të shkruani diçka, të shkrepni një foto që ka kuptim dhe tregon diçka me vlerë dhe ta ndani atë me komunitetin tuaj, sado i vogël apo i madh të jetë.

Bëtë gjë? Më shkurani një mesazh në facebook ose instagram dhe më tregoni çfarë keni postuar. Nëse më pëlqen diçka do ta ndaj me rrjetin tim ku arrijmë qindra mijëra njerëz çdo muaj.


84 komente

 • JeremyNaich

  hyip monitor china – вип мониторинг хайпов, самые легкие деньги

 • Robertgeole

  Coursework on resume example. https://3c1j.writingservice.education/en/annotated-bibliography-latex-62700.html Dissertations online uk. https://j8.writingservice.education/en/the-argumentative-essay-structure-52829.html Write dissertation services. https://8dt.writingservice.education/en/thesis-sentence-practice-70828.html Professional writing services reviews. https://ly32.writingservice.education/en/brian-polagye-phd-thesis-51862.html Buy cheap term papers. https://mu7k.writingservice.education/en/college-admissions-essay-questions-27238.html Research methodology in dissertation. https://j8.writingservice.education/en/creative-essays-college-admission-31907.html
  Thesis editing and proofreading. https://80bg.writingservice.education/en/essay-on-what-i-learned-in-speech-class-33170.html Best custom writing reviews. https://3pi.writingservice.education/en/research-term-papers-79319.html Best medical resume writing services. https://9r.writingservice.education/en/global-leadership-thesis-41772.html Shodhganga thesis search. https://3c1j.writingservice.education/en/new-ieee-research-papers-4795.html Term paper writing styles.

 • RobertEluth

  Расписание и цена билетов на автобус
  https://ok.ru/profile/539912334069/statuses/151871990892021

 • JamesGoago

  Forget about about spending several hours on composing papers and use our affordable university creating products and services | Our writers job speedy and can solve all with the composing situations you.

  http://write-my-research-paper-for-me248.mystrikingly.com/
  http://essay-writer-service817373.mystrikingly.com/
  http://research-paper-writing-service36716.mystrikingly.com/
  http://buy-paper7.mystrikingly.com/
  http://site-2107366-7108-8116.mystrikingly.com/
  http://buy-a-term-paper996.mystrikingly.com/
  http://writing-paper-service109.mystrikingly.com/
  http://how-to-start-writing-college-essay205.mystrikingly.com/
  http://how-to-write-a-college-application-essay752.mystrikingly.com/
  http://paper-writers203.mystrikingly.com/
  http://research-paper-help140.mystrikingly.com/
  http://buy-essay-help183.mystrikingly.com/
  http://site-2121383-8158-756.mystrikingly.com/
  http://coursework295.mystrikingly.com/
  http://essay-writing-course28.mystrikingly.com/
  http://essay-writing-help681714.mystrikingly.com/
  http://paper-writing-service593807.mystrikingly.com/
  http://write-my-paper-for-me-free362.mystrikingly.com/
  http://academic-help109901.mystrikingly.com/
  http://buy-an-essay71947.mystrikingly.com/
  http://writing-help876.mystrikingly.com/
  http://college-essay-help398.mystrikingly.com/
  http://essay-writing-worksheet958.mystrikingly.com/
  http://persuasive-essay51193.mystrikingly.com/
  http://help-in-essay-writing789509.mystrikingly.com/
  http://site-2287855-4924-2150.mystrikingly.com/
  http://college-essay802.mystrikingly.com/
  http://how-to-write-a-term-paper360.mystrikingly.com/
  http://site-2055443-1284-760.mystrikingly.com/blog/woodstock-essay-woodstock-festival-concerts-music-essays
  http://site-2054663-4486-9122.mystrikingly.com/blog/there-is-no-topic-essay-example-topics-and-well-written-essays-750-words-1
  http://writing-paper303.mystrikingly.com/
  http://best-college-application-essay-writing-service944361.mystrikingly.com/
  http://best-college-application-essay-writing-service590.mystrikingly.com/
  http://how-to-write-a-college-paper159.mystrikingly.com/
  http://case-study49.mystrikingly.com/
  http://professional-academic-writing-services83.mystrikingly.com/
  http://buy-paper620.mystrikingly.com/
  http://term-paper-format676961.mystrikingly.com/
  http://site-2106562-1375-774.mystrikingly.com/
  http://term-paper-help547.mystrikingly.com/
  http://write-my-paper-for-me327.mystrikingly.com/
  http://help-in-essay-writing548335.mystrikingly.com/
  http://dissertation-proposal-writing-help76.mystrikingly.com/
  http://essay-writer31319.mystrikingly.com/
  http://help-with-college-application-essay718.mystrikingly.com/
  http://essay-writer-service616983.mystrikingly.com/
  http://college-paper87366.mystrikingly.com/
  http://admission-essay286.mystrikingly.com/
  http://academic-writing-services774.mystrikingly.com/
  http://term-paper-writing55.mystrikingly.com/
  http://how-to-write-a-term-paper437.mystrikingly.com/
  http://professional-academic-writing-services107.mystrikingly.com/
  http://course-work280.mystrikingly.com/
  http://write-my-essay8458.mystrikingly.com/
  http://help-writing-college-application-essay74.mystrikingly.com/
  http://case-study169.mystrikingly.com/
  http://write-my-research-paper-for-me235.mystrikingly.com/
  http://paper-writer22762.mystrikingly.com/
  https://writingexpositoryessay184.school.blog/2020/02/15/ib-extended-essay-topic-ideas-the-essay-topic-you-choose/
  http://admission-essay452.mystrikingly.com/
  http://coursework-help914.mystrikingly.com/
  http://cheap-essay-writing-service50.mystrikingly.com/
  http://college-paper-help684.mystrikingly.com/
  http://writing-service636.mystrikingly.com/
  http://write-my-term-paper605.mystrikingly.com/
  http://buy-essay-online460.mystrikingly.com/
  http://help-with-dissertation309.mystrikingly.com/
  http://essay-writing-service10965.mystrikingly.com/
  http://scholarships-essay-writing920.mystrikingly.com/
  http://college-application-essay455.mystrikingly.com/
  http://admission-essay-writing-service174.mystrikingly.com/
  http://essay-writing1982.mystrikingly.com/
  https://improvingessayteachingskills782.school.blog/2020/02/11/real-estate-law-paper-topics-you-should-know/
  http://writing-the-sat-essay346.mystrikingly.com/
  http://research-paper-help-free500.mystrikingly.com/
  http://college-paper-help726.mystrikingly.com/
  http://buy-an-essays493470.mystrikingly.com/
  http://research-paper-help-online191896.mystrikingly.com/
  http://best-essay-writing-service468.mystrikingly.com/
  https://bestessaywritingservice2018210.school.blog/2020/02/19/tips-on-how-to-write-a-personal-essay-for-college/
  http://research-papers-for-sale899760.mystrikingly.com/
  http://academic-writing-help882.mystrikingly.com/
  http://term-paper-writing346.mystrikingly.com/
  http://writing-service566.mystrikingly.com/
  http://paper-writing-service834.mystrikingly.com/
  http://college-essay-writing-help110397.mystrikingly.com/
  http://paper-writing91749.mystrikingly.com/
  http://college-essay-writing-service966.mystrikingly.com/
  http://site-2223561-757-2512.mystrikingly.com/
  http://help-in-essay-writing988.mystrikingly.com/
  http://custom-essay-writing-service792.mystrikingly.com/
  http://college-application-essay-writing-help990232.mystrikingly.com/
  http://write-my-paper-for-me493.mystrikingly.com/
  http://writing-service255954.mystrikingly.com/
  http://essay-writing-service723693.mystrikingly.com/
  http://academic-writing-help26.mystrikingly.com/
  http://dissertation-proposal-writing-help197884.mystrikingly.com/
  http://research-paper-outline518.mystrikingly.com/
  http://cheap-essay-writing-service903307.mystrikingly.com/
  http://how-to-write-a-college-paper306666.mystrikingly.com/

 • Brandita

  Скачать [MV – Apink(??) _ Mr. Chu(? ?)
  [MV – Apink(??) _ Mr. Chu(? ?) *English subtitles are now available. :D (Please click on ‘CC’ button or activate ‘Interactive Transcript’ function) :: iTu…
  Скачать ?? MIROTIC (Explicit)
  Provided to YouTube by SM Entertainment ?? MIROTIC (Explicit) · TVXQ! MIROTIC – The 4th Album ? SM Entertainment Released on: 2017-12-18 Artist: TVXQ! Auto-g…
  Скачать [MV – Apink(??) _ FIVE
  [MV – Apink(??) _ FIVE *English subtitles are now available. :D (Please click on ‘CC’ button or activate ‘Interactive Transcript’ function) [Notice – 1theK Y…
  Скачать CALL ME BABY
  Provided to YouTube by SM Entertainment CALL ME BABY · EXO The 2nd Album ‘EXODUS’ ? SM Entertainment Released on: 2015-03-30 Artist: EXO Auto-generated by Yo…
  Скачать Mr. Simple
  Provided to YouTube by SM Entertainment Mr. Simple · SUPER JUNIOR Mr. Simple – The 5th Album ? SM Entertainment Released on: 2011-08-02 Artist: SUPER JUNIOR …
  Скачать ? (PARK JI YOON)_ ? (ADULT CEREMONY) [LYRICS – ?? ?
  ? (PARK JI YOON)_ ? (ADULT CEREMONY) [LYRICS – ?? ?
  Скачать Perfect Man
  Provided to YouTube by SM Entertainment Perfect Man · Shinhwa perfect man – The 5th Album ? SM Entertainment Released on: 2002-03-29 Artist: Shinhwa Auto-gen…
  Скачать 24 Hours
  Provided to YouTube by YouTube CSV2DDEX 24 Hours · Sunmi () 24 Hours ? JYP Entertainment Released on: 2013-08-26 Auto-generated by YouTube.
  Скачать Nobody
  Provided to YouTube by YouTube CSV2DDEX Nobody · Wonder Girls (??) The Wonder Years – Trilogy ? JYP Entertainment Released on: 2008-09-22 Auto-generated by…
  Скачать 2YA2YAO!
  Provided to YouTube by SM Entertainment 2YA2YAO! · SUPER JUNIOR TIMELESS – The 9th Album Repackage ? SM Entertainment, Label SJ Released on: 2020-01-28 Artis…
  Скачать Lotto
  Provided to YouTube by SM Entertainment Lotto · EXO LOTTO – The 3rd Album Repackage ? SM Entertainment Released on: 2016-08-18 Artist: EXO Auto-generated by …
  Скачать [MV – AOA _ Heart Attack(?)
  [MV – AOA _ Heart Attack(?) *English subtitles are now available. (Please click on ‘CC’ button or activate ‘Interactive Transcript’ function) #1theK#??#AO…
  Скачать Red Velvet ?? ‘??? ?? (Russian Roulette)’ MV
  Red Velvet’s 3rd mini album “Russian Roulette” has been released. Listen and download on iTunes & Apple Music, Spotify, and Google Play Music http://smarturl…
  Скачать Girls’ Generation ?? ‘Gee’ MV
  Girls’ Generation’s 1st mini album "Gee" has been released. Listen and download on iTunes & Apple Music http://itunes.apple.com/us/album/oh/id353108212 #??…
  Скачать Black Suit
  Provided to YouTube by SM Entertainment Black Suit · SUPER JUNIOR PLAY – The 8th Album ? SM Entertainment, Label SJ Released on: 2017-11-06 Artist: SUPER JUN…
  Скачать BLACKPINK – ‘? (AS IF IT’S YOUR LAST)’ M/V
  Download on iTunes @ http://smarturl.it/BLACKPINK_3RD Download on AppleMusic @ http://smarturl.it/3RD_BLACKPINK #BLACKPINK #?? #??? #ASIFITSYOURLAST #YG …
  Скачать [MV – Apink(??) _ %%(Eung Eung())
  [MV – Apink(??) _ %%(Eung Eung()) *English subtitles are now available. :D (Please click on ‘CC’ button or activate ‘Interactive Transcript’ function) [No…
  Скачать [MV – Apink(??) _ I’m so sick(1? ??)
  [MV – Apink(??) _ I’m so sick(1? ) *English subtitles are now available. :D (Please click on ‘CC’ button or activate ‘Interactive Transcript’ function) [N…
  Скачать Like a Cat (??)
  Provided to YouTube by Loen Entertainment Inc Like a Cat (??) · AOA Like a Cat ? 2014 FNC ENTERTAINMENT,under license to Kakao M Corp. Released on: 2014-11…
  Скачать [MV – Apink(??) _ LUV
  [MV – Apink(??) _ LUV() *English subtitles are now available. :D (Please click on ‘CC’ button or activate ‘Interactive Transcript’ function) [Notice – 1the…

Shkruaj një koment