Shërbimet Video (Informacion)

Shërbimet Video (Informacion)Video është një nga mënyrat e markeitngut më efektive në 2018, por shumë pak biznese kanë njohurite dhe kapacitetet artistike apo mjetet e duhura për të shfrytëzuar këtë medium në mënyrë efektive.

Për këtë arsye dhe të tjera kemi vendosur të ofrojmë për një numër biznesesh të përzgjedhura, shërbime për krijim videosh profesionale.

P
ërpara se të na kontaktoni, ju lutemi lexoni informacionin e mëposhtëm për llojin e videove që ne realizojmë për bizneset:

1. Video profesionale prezantuese (Zakonisht 30 Sekonda - 3 Minuta)

Këto lloj videosh janë perfekte për të prezantuar një biznes, produkt apo shërbim. Videot janë të shkurtra dhe kane ndikim tek shikuesit dhe si rrjedhoje janë ideale për reklama të promovuara nëpërmjet Facebook dhe Instagram Ads.


Specifikat e xhirimit dhe filmimit:
- FULL HD
- Filmim me aparate dhe mjete profesionale
- Montazh profesional

Sh
ëmbuj: 

- Birra Elbar / Festa e Miqesise: https://www.facebook.com/birraelbar/videos/883376945179725/
- Biznes Lokal (Luna Piena): https://www.facebook.com/rgb.al/videos/923417301155275/
- Produkt: https://www.facebook.com/rgb.al/videos/920591441437861/
- Restorant luksoz ne Tirane: https://www.youtube.com/watch?v=TtD57LpWk28&t=85s

2. Filmim/Editim Eventesh

Shumë vetë duan të mbulojnë në mënyrë profesionale evente të veçanta në jetët ose bizneset e tyre. Këtu përfshihen ditëlindje, dasma, përvjetore, inagurime biznesesh, etj.

Cilidoqoft
ë eventi, ne mund t'ju mbulojmë në mënyrë profesionale në çdo aspekt të mundshëm.

3. Shërbime të veçuara

Disa klientë kanë nevojë për shërbime shumë specifike, si psh vetëm filmim, pa editim mbrapa ose anasjelltas. Për këto lloj klientësh kemi shërbime specifike të veçuara sipas nevojave të klientit. Për më shumë na kontaktoni.

N
ëse doni të punoni me ne dhe/ose dëshironi të porosisni një nga shërbimet e mësiperme, mos hezitoni të na kontaktoni. 

M
ë pas do të organizojmë një takim të shkurtër paraprak për të parë nëse mund të bashkëpunojmë :)


Klikoni k
ëtu për të na kontaktuar!