Mëso Facebook Ads - Trajnim 1 Ditor Intensiv i Avancuar (Nëntor)

 • Oferta
 • €179,00
 • Çmimi i zakonshëm €199,00
Taksat e përfshira.


Mëso Facebook Ads - Trajnim 1 Ditor Intensiv i Avancuar (Nëntor) + Akses tek grupi privat në Facebook Opsional.

Oferta në fjalë përfshin trajnimin 1 ditor në Nëntor dhe akses pa limitim kohor tek grupi privat në Facebook, ku dhe ndajmë vazhdimisht materiale edukative për ketë fushë (më shumë të dhëna për grupin në fund).

Kohëzgjatja e trajnimit:
 5 orë
Programi i trajnimit:
 • Krijimi i nje ads me te gjitha variacionet
 • Krijimi i reklamave me nje faqe (full screen experience)
 • Krijimi i videove me slideshows
 • Instagram ads (Çdo gjë që ju duhet të dini)
 • Si te bejme reklama atraktive (elementet psikollogjik te marketingut) - prove sociale, vertetim, avatar, scarcity, relation, autoritet dhe asocim, surprize dhe papritshmeri, kundershtar i perbashket, konkrete/specifike, anticipation. Pain and pleasure, wording, avatari i konsumatorit, video, education marketing
 • Cfare jane adsets, campaigns etj.
 • Split tests (testimet e reklamave paralele)
 • Collection ads (reklama produktesh)
 • Llojet e ndryshme te targetimit qe na ofron Facebook
 • Si te krijojme dhe menaxhojme audiencat ne Ad Manager
 • Audiencat e ngjashme dhe si funksionojne
 • Menaxhimi i fushatave ne mase
 • Duplikimi u fushatave ne fushata te tjera
 • Pixeli, cfare eshte dhe si mund ta perdorim per te gjeneruar kliente te rrinj
 • Business manager (menaxheri i biznesit ne facebook), si te hapet nje llogari e re, menaxhimi i roleve dhe autorizimet
 • Ri-targetimi i reklamave
 • Gjenerimi i kontakteve me Facebook Ads
 • Metrikat - si ti lexojme
 • Perdorimi i aplikacioneve automatike nepermjet Shopify
 • Menaxhimi i buxheteve te vogla dhe te medha
 • Ad fatigue (lodhja e reklamave ekzistente), cfare eshte dhe si mund ta evitojme
 • Perdorimi i reklamave ekzistente per reklama te tjera
 • Facebook Manager App ne Mobile
 • Fb Ad settings (page roles etc)

Arsye per te marre pjese ne trajnim:

- Nese keni ne pronesi ose menaxhoni nje biznes dhe doni te rrisni te ardhurat tuaja
- Nese deshironi te rriteni ne nivel ne punen tuaj. Facebook Ads eshte nje aftesi qe eshte e vlefshe thuajse ne cdo sektor pune. Ne nje treg si Shqiperia, ku konkurenca per vende pune eshte e larte dhe mundesite jane te limituara, njohurite ne nje platforme si Facebook Ads, do t'ju diferencojne nga te tjeret.
- Nese jeni student ne dege si marketingu, menaxhim biznesi ose dege te cilat nderlidhen ngushte me marketingun.
- Nese deshironi te krijoni nje brand personal dhe te zhvilloni imazhin tuaj ne rrjetet sociale.
- Nese doni te reklamoni produkte ose sherbime qe posedoni dhe te gjeneroni te ardhura duke i shitur ato online.
- Nese keni plan te hapni nje dyqan online ne nje te ardhme te shpejte.
- Nese keni ambicje per te konkuruar dhe shitur ne tregje globale nepermjet marketingut online
- Nese keni deshire te kuptoni bazat e marketingut dixhital dhe shitjes online
- Per njohuri personale shtese...

Te dhena te tjera:
- Trajnimi do te zhvillohet rreth mesit te Janarit
- Grupi i trajnimit do te mbyllet brenda mesit te Dhjetorit
- Grupi do permbaje nje total prej 12 vetesh dhe jo me shume
- Trajnimi do te zhvillohet ne nje ambjent komod dhe me kushte te mira, prane Theranda Hotel ne Tirane.

Të dhëna mbi grupin në Facebook:

Grupi privat në Facebook përmban materiale edukative nga të gjitha trajnimet e mëparshme dhe të atyre që do vijojnë. Këtu përfshihet edhe trajnimi i realizuar në Nëntor 2018 për e-commerce, ku pjesmarrësit kanë paguar nga 200 Euro për të marrë pjesë.


Per cdo pyetje mos hezitoni te me kontaktoni direkt nepermjet linkut ne vijim: https://laidiferruni.com/pages/kontaktCustomer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
Arlind
Arlind

Ok

J
Jonila hamza
www.jonila hamza@gemail

Jonila hamza@gemail.com