blockchain RSS

ai, blockchain, teknologji -

Shpesh është e vështirë të përditësohesh me nivelin e jashtëzakonshëm të ndryshimit dhe zhvillimit në teknologji, por thuajse gjithmonë e dobishme. Edhe pse jo e domosdoshme, duke investuar vëmendjen e duhur për të kuptuar tendencën se ku po shkon teknologjia, mund ta përdorim këtë njohje për të përditësuar planet tona afatgjatë. Si shëmbull, në fushën financiare, është tejet kurioze të studiosh teknologjinë e blockchain dhe vrullin e madh që po marrin kriptomonedhat, së bashku me zgjerimet interesante të kësaj teknologjie në fusha të reja si NFT (Non Fungible Tokens). Kur një teknologjie e re dhe superiore shfaqet në treg, është...

Lexo më shumë

Etiketa