Artikuj RSS

Kam dëgjuar shumë diskutime të ndryshme nga shumë njerëz, por pyetja që dëgjoj më shpesh se cdo gjë tjeter është, si të nis? Dua të bëj para, dua të kem sukses, dua të bëj dicka qe vlen, por si t’ja nis?Ku t’ja nis dhe me cfarë t’ja nis? Duke qënë se shumë vetë përpiqen për të gjetur pergjigjien e kësaj dileme, po e detajoj këtë postim drejt asaj që mendoj se është zgjidhja më e drejtpërdrejtë e problemit ne fjalë. Ideja! Lajme të mira… Të gjesh idene e duhur në Shqipëri ne fakt është e thjeshtë dhe shumë praktike dhe...

Lexo më shumë